UPPHITTADE KATTER 2017

Om du vill lägga in en annons om en upphittad katt kan du fylla i detta formulär eller maila till upphittade@kks.nu med följande information:

-
Ditt namn
-
Ditt telefonnummer och / eller din emailadress
-
Din hemort
-
En kort beskrivande text om katten, ex. var och när den hittades, kännetecken, trolig ålder, om den är ID-märkt, kastrerad m.m.
-
Eventuella bilder som du vill lägga till i annonsen. (Vi förbehåller oss rätten att välja bilder och ibland ändra storlek på dem.)

VIKTIGT! Bilder ska bifogas direkt i maliet (dvs inte i ett Word-dokument). Kontrollera att bilderna inte är flera MB stora, sådana mail fyller inkorgen ganska snabbt!

Skriv gärna "Upphittad katt" eller något annat beskrivande som mailets ämne (subject).

Jag har hittat en katt! Vad gör jag nu? Läs mer här

Många katter är idag öronmärkta.
Om ni hittar en öronmärkt katt kan man i första hand prova att ringa Svenska Kennelklubbens Kattregister på telefonnr: 08-795 30 00, eller till Kattförbundet SVERAK 033-10 15 65. I andra hand kan man kontakta en veterinär eller polisen för att lokalisera kattens ägare. Observera att det kan vara svårt att upptäcka öronmärkningen på en katt med svarta/mörka öron.

Om katten är ID-märkt
Är katten ID-märkt kan du göra en sökning på Internet efter ägaren. På webbplatsen http://kennet.skk.se/agarreg/ eller http://www.sverak.se/ID/ där kan du få fram staden som kattägaren bor i och i vissa fall även ägarens namn. I de fall där katten är ID-märkt med chips i nacken krävs en speciell scanner som finns hos veterinär och på större polisstationer.

Sök på andra webbsidor
Mer info och andra organisationer där du kan eftersöka om katten du hittat är en bortsprungen katt: Hittat en katt!


Upphittade katter 2016 »

Införd
171210
Kontakta
Linda
Tfn 0768-130167
Ort Löberöd
Upphittad katt
Upphittad katt i Dala utanför Löberöd 30/11-17, så här skriver upphittaren: "Kattunge, ingen tatuering som jag sett. Brun svans."




Införd
171128
Kontakta
Ola
Mail tmola@live.se
Ort Gantofta
Upphittad katt
Upphittad katt i Gantofta 19/11-17, så här skriver upphittaren: "Hej har en katt som börjat komma och äta hos oss genom vår kattlucka. Den har en stump till svans och skadad fot. Svansen blöder ibland även om det nog är en gammal skada (ingen päls). Den har nu börjat lita på oss och tittar på en och skriker efter hjälp."




Införd
171128
Kontakta
Åse
Mail ase.ohlsson1967@gmail.com
Ort Kallinge
Upphittad katt
Upphittad katt i Hasselstad 25/11-17, så här skriver upphittaren: "Vet ej vilket kön. Katten är skygg. Svartgrå randig med vita ben."




Införd
171128
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Klippan
Upphittad katt
Upphittad katt i Klippan på Lilleskogsvägen 27/11-17, så här skriver upphittaren: "Katten är väldigt tillgiven. Tror det är en kastrerad hane. Har inte hunnit kolla chip ännu."

Vid kontakt, ange "171128, Klippan"




Införd
171121
Kontakta
Anna
Tfn 0735-808393
Ort Kristianstad
Upphittad katt
Upphittad katt på Vendesgatan i Kristianstad (precis utanför Lila Kiosken) 18/11-17, så här skriver upphittaren: "Hittade den här lille rackaren på vägen hem från jobbet, han sprang runt bland dom parkerade bilarna på Vendesgatan i Kristianstad (precis utanför Lila Kiosken). Inget halsband, öronmärkning eller chip. Det är en kattpojke och han är väldigt kelen och gosig. Ljusgul randig med vita tassar, liten och smal jag skulle gissa på ca 6 månader. Är det någon som känner igen honom eller kanske känner ägaren? Vill gärna att han kommer tillrätta, har ringt polisen."




Införd
171117
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Brömsebro
Upphittad katt
Upphittad katt på rastplats Brömsebro 15/11-17, så här skriver upphittaren: "Vuxen katt troligen hona, grå och vit. Tam och kelig. Ingen märkning. Nyser en del. Hittad vid rastplats Brömsebro. Jag stannade iförrgår och katten var mycket kelig och tillgiven och ville följa med. Men då jag inte brukar stanna där fick hen inte det. Idag när jag stannade och gav mat så slukade katten maten direkt så därför fick den hoppa in och åka med. Spann hela vägen hem (ca 3 mil) och ligger nu och sover. Får stanna kvar om inte ägare hör av sig. Kommer att kolla chipmärkning hos veterinären och ev behov av avmaskning."

Vid kontakt, ange "171117, Brömsebro"




Införd
171114
Kontakta
Anna
Mail maltving@hotmail.com
Ort Lövestad
Upphittad katt
Upphittad katt i Nilstorp 7/11-17, så här skriver upphittaren: "Helsvart, stilig troligtvis hankatt slät glansig päls. Mycket trevlig mot människor, tam. Kämpar dock hårt för att få bort våra två katter.. en helt ohållbar situation då vi även har två små barn som kan komma emellan"




Införd
171114
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Karlskrona
Upphittad katt
Upphittad katt i skogen i området Berntorp, i närheten av Öljersjö 11/11-17, så här skriver upphittaren: "Grå katt som tyvärr saknar ett öga. Katten är väldigt tillgiven och springer fram så fort vi går utanför dörren, lämnar knappt våra fötter och jamar högt och förtvivlat. Den var väldigt hungrig när den kom. Sitter utanför dörren och jamar och försöker komma in i huset. Inget halsband men känns som att den borde ha en ägare eftersom att den är så tillgiven. Vi har gett den mat och vatten men har tyvärr ingen möjlighet att ta in den i värmen."

Vid kontakt, ange "171114, Karlskrona"




Införd
171102
Kontakta
Marie
Tfn 0735-131124
Ort Södra sandby
Upphittad katt
Upphittad katt i Södra sandby 6/10-17, så här skriver upphittaren: "Vi hittade en liten katt vid vår uteplats. Den ville komma in och satt på fönsterbrädan och jamade. Vi gav den lite mat o vatten o lät den vara ute. Dagen efter var den kvar så vi fotograferade o satte upp lapp i affären o annonserade på Facebook o kontaktade polisen men ingen ägare har hört av sig. Vad vi kan se är den inte märkt men ska ta den till veterinär o kolla om den är chipmärkt. Den är van vid människor o vill vara inne ibland o ute ibland men kommer hela tiden tillbaka till oss. Den är ganska liten gråmelerad med väldigt intensivt gröna ögon."




Införd
171022
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Bromölla
Upphittad katt
Upphittad katt i Bromölla 18/10-17, så här skriver upphittaren: "Ung helsvart hona som är mycket tillgiven."

Vid kontakt, ange "171022, Bromölla"




Införd
171022
Kontakta
Martin
Mail jeffreymhardin@hotmail.com
Ort Ronneby
Upphittad katt
Upphittad katt i Ronneby, havet 18/10-17, så här skriver upphittaren: "honkatt, runt 1 år gammal. Hittade henne vid havet och hon är dräktig nu. väldigt trevlig och skulle kunna behova ett hem."




Införd
171022
Kontakta
Victoria
Mail Vicki_Tj@hotmail.com
Ort Höör
Upphittad katt
Upphittad katt i Höör 17/10-17, så här skriver upphittaren: "ingen öronmärkning, ingen ID-märkning, hona, ej kastrerad vad jag kan se. Väldigt mager, har blivit avmaskad, fått mat och vatten."




Införd
171016
Kontakta
Erica
Mail Erica_carlberg@hotmail.com
Ort Kävlinge
Upphittad katt
Upphittad katt i Kävlinge 10/10-17, så här skriver upphittaren: "Vit/grå liten honkatt upphittad på Högalid/Västra Gryet, KÄVLINGE. Märkning i örat 3A722, hittar inget i register. Mycket tillgiven, vill hem!"




Införd
171016
Kontakta
Pia
Tfn 0708-569596
Ort Asarum
Upphittad katt
Upphittad katt i Notavalla/Backagården i Asarum 14/10-17, så här skriver upphittaren: "Grå och vit hane ca 15 veckor(?) vita sockar haklapp och mage, resten grå. Social men lite skygg. Vår katt accepterar inte katten och har blivit helt tokig medan den lille är vettskrämd."




Införd
171004
Kontakta
Pia
Mail Piatah@hotmail.com
Ort Malmö
Upphittad katt
Upphittad katt i Malmö 30/9-17, så här skriver upphittaren: "Hona. Svart/grå vit. Mörk på ryggen som cirklar på sidorna. Vit från hakan ner över bröstet. Vita tassar. Vänster tass som en strumpa."




Införd
171004
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Sunnertorpa
Upphittad katt
Upphittad katt i Sunnertorpa 30/9-17, så här skriver upphittaren: "ej märkt, okastrerad, sår bakom örat"

Vid kontakt, ange "171004, Sunnertorpa"




Införd
170917
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Ronneby
Upphittad katt
Upphittad katt i Vieryd 20/8-17, så här skriver upphittaren: "Kastrerad hankatt, 5-8 år gammal. Brun-svart spräcklig med haka och halva nosen vit, vita tassar. Svart halsband utan märkning. Tam, orädd för ljud och även andra katter, väldigt kelen."

Vid kontakt, ange "170917, Ronneby"




Införd
170917
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Trelleborg
Upphittad katt
Upphittad katt i Gislövs strandmark, strandmarksvägen, 17/9-17, så här skriver upphittaren: "Grå katt med vit mage, ben och runt nos. Grå fläckar på båda frambenen. Katten är mager och haltar. Bakbenen verkar skadade. Den är skygg men nog tam, och saknar halsband."

Vid kontakt, ange "170917, Trelleborg"




Införd
170917
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Hässleholm
Upphittad katt
Upphittad katt på Finjasjöleden 9/9-17, så här skriver upphittaren: "Saknar du din katt??? Har varit uppe vid Finjasjöleden där Sveriges äldsta bosättning finns + Mölleröds kungsgård, Hässleholm. Det finns en parkering där, med en toalett."

Vid kontakt, ange "170917, Hässleholm"




Införd
170908
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Trelleborg
Upphittad katt
Upphittad på Simlingevägen 7/3-14, så här skriver upphittaren: "Har en katt som verkar vilsen på min gård, den har synts till under flera år och den har vid ett tillfälle anfallit mig. Jag bor numera i Lidköping men är på gården ungefär varannan helg och ibland ser vi katten. Nu har katten enligt min hyresgäst börjat jama mot henne och verkar kontaktsökande. Jag har sedan tidigare kollat med grannar osv, men ingen verkar känna till den. Katten är en riktigt stor, gråvit katt, förmodligen hankatt. "

Vid kontakt, ange "170908 Trelleborg"




Införd
170908
Kontakta
Carina
Tfn 0708-505097
Ort Kristianstad
Upphittad katt
Upphittad i Långebro 6/9-17, så här skriver upphittaren: "Gråvit. Ej infångad"




Införd
170908
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Hörby
Upphittad katt
Upphittad i Hörby 28/7-17, så här skriver upphittaren: "Mamma katt med tre kattungar kom och vet inte om märkning. Kattungarna går inte att komma nära, de är små ca 6-8 veckor. Ingen möjlighet att ta in dem."

Vid kontakt, ange "170908 Hörby"




Införd
170830
Kontakta
Emelie
Tfn 0736-980744
Ort Klagstorp
Upphittad katt
Upphittad i Klagstorp 28/8-17, så här skriver upphittaren: "Sköldpaddsfärgad långhårig katt. Vit, grå, beige. Lockigt svans. Mager. Rött halsband med telefonnummer som inte går att tyda skrivet med blå bläckpenna."




Införd
170830
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Asmundtorp
Upphittad katt
Upphittad katt i Asmundtorp 1/6-17, så här skriver upphittaren: "Melerad grå svart, ung han katt , funnet utsultet i juni østrafælandsvægen."

Vid kontakt, ange "170830, Asmundtorp"




Införd
170830
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Ystad
Upphittad katt
Upphittad katt i Ystad 25/8-17, så här skriver upphittaren: "Kattunge ca 10 veckor. Huskatt. Honkatt. Grå/vit (gråtabby med vita tecken). Saknar chip."

Vid kontakt, ange "170830, Ystad"




Införd
170830
Kontakta
Irene
Mail irene.l.johansson@swipnet.se
Ort Lyckeby
Upphittad katt
Upphittad i Lyckeby 24/8-17, så här skriver upphittaren: "Grårandig hankatt, mjuk i pälsen, mycket kelen och tillgiven. Ingen öronmärkning. Uppehållit sig en längre tid i grannskapet, trott att det funnits ägere, men verkar nu vara övergiven."




Införd
170822
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Eslöv
Upphittad katt
Upphittad katt på LSS boende i Eslöv 15/8-17, så här skriver upphittaren: "En svart honkatt med vitt på magen. Kelen och tillgiven. Har stått och jamat utanför ett LSS-boende i Eslöv sen i tisdags. Är väldigt hungrig"

Vid kontakt, ange "170822, Eslöv"




Införd
170822
Kontakta
Alexander
Mail Konstapel.dribbel@gmail.com
Ort Ljungbyhed
Upphittad katt
Upphittad i Ljunghusen västra ljungbyhed 15/8-17, så här skriver upphittaren: "Tam vit honkatt. Vit med mörka fläckar vid öronen fram mot huvudet. Grå svans. Mager och van vid människor. Troligen inte ID-märkt eller kastrerad."




Införd
170822
Kontakta
Nancy
Mail nancy3@spray.se
Ort Kalmar
Upphittad kattfamilj
Upphittad kattfamilj i Ruda 1/7-17, så här skriver upphittaren: "Ingen synlig öronmarkering. Tam kattfamilj. Mamman har synts till sedan åtminstone i våras (då vi flyttade in), men trots att hon är "känd", finns det ingen i området som känns vid henne. Sean ett par veckor kommer de till vår altan för mat, men åtminstone mamman sover någon annanstans."




Införd
170822
Kontakta
Linda
Mail lindagrapencrona@yahoo.se
Ort Helsingborg
Upphittad katt
Upphittad katt på Plutonsgatan i Helsingborg (Fredriksdal/Filborna) 21/8-17, så här skriver upphittaren: "Vi hittade denna gråa söta katt. Nu efterlyser vi ägaren till henne."




Införd
170812
Kontakta
Mathilda
Tfn 0706-541964
Ort Kristianstad
Upphittad katt
Upphittad katt vid Willys på Långebro, Kristianstad 7/8-17, så här skriver upphittaren: "Helt svart, honkatt, kattunge. Rumsren, mycket kelen och tillgiven. Ej mager, antar att hon har kommit bort från sin ägare."




Införd
170804
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Skivarp
Upphittad katt
Upphittad katt på Stugvägen i Skivarp 1/8-17, så här skriver upphittaren: "Ca. 8-9 veckor gammal svart kattunge troligtvis en hankatt. Kom till oss för ca. 2 dagar sedan. Lite rädd, men det går att klappa den."

Vid kontakt, ange "170804, Skivarp"




Införd
170804
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Karlskrona
Upphittad katt
Upphittad katt på Stugvägen i Rosenholms övningsområde 31/7-17, så här skriver upphittaren: "Katten kom med våra elever när vi bedrev utbildning i skogen Rosenholm Karlskrona. Vi får inte iväg den den är orädd och kontaktsökande. Har ett rosa halsband. Vi har inte tagit in den, den går här i området. Har massor med fästingar!"

Vid kontakt, ange "170804, Karlskrona"




Införd
170725
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Veberöd
Upphittad katt
Upphittad katt på Sibylla i Veberöd 12/7-17, så här skriver upphittaren: "Katten, som finns i Veberöd har ingen halsband på sig. Jag kan inte kolla om katten är en pojke eller en flicka, är kastrerad eller inte när jag matar katten. Vi som jobbar på Sibylla i Veberöd brukar ge mat och vatten till katten men ändå, katten behöver ett hem tänker jag. Min kollega har frågat runt men ingen känner katten."

Vid kontakt, ange "170725, veberöd"




Införd
170725
Kontakta
Anneli
Tfn 0707-768574
Ort Malmö
Upphittad katt
Upphittad katt i Malmö, Kölnans fritidsby 20/6 -17, så här skriver upphittaren: "Rödvit, okastrerad hankatt. Ung, ca 7-10 månader. Helt tam. Kelig. Ej öronmärkt."




Införd
170710
Kontakta
Viktoria
Tfn 0737-643485
Ort Kristianstad
Upphittad katt
Upphittad katt i Färlöv 1/7-17, så här skriver upphittaren: "Mest svart men vit på magen. Är ej kastrerad. Varken halsband eller öronmärkning."




Införd
170710
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Helsingborg
Upphittad katt
Upphittad katt på Rastplats Forsmöllan, riktning västerut mot Hbg 2/7-17, så här skriver upphittaren: "Ungkatt svart med vit teckning. Övergiven. Mager. Skygg. Ej infångad."




Införd
170617
Kontakta
Annkatrin
Tfn 0737-500500
Ort Svedala
Upphittad katt
Upphittad katt i Holmeja, Svedala 14/6-17, så här skriver upphittaren: "Liten hona ca 1-2 år, tigrerad över rygg och halva kroppen resten vit, helt vita framben, ej öronmärkt, ej steriliserad, skygg."




Införd
170611
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Eslöv
Upphittad katt
Upphittad katt i Örtofta/Väggarp 1/9-16, så här skriver upphittaren: "Liten sköldpaddsmönstrad katt, rädd för människor men verkar van att vara inne. Har inte lyckats se om hon är id-märkt. Vistas i området, men sover på vår altan där hon också får mat."

Vid kontakt, ange "170611 Eslöv"




Införd
170608
Kontakta
Siv
Tfn 0456-28691
Ort Bromölla
Upphittad katt
Upphittad katt i Bromölla 1/5-17, så här skriver upphittaren: "Långhårig svart katt med halsband är skygg kan inte komma nära den men den får mat och vatten"




Införd
170604
Kontakta
Eva
Tfn 0723-072463
Ort Braås
Upphittad katt
Upphittad katt i Sandreda 1/6-17, så här skriver upphittaren: "Den här katten kom till en granne för en vecka sedan och nu när grannen rest bort uppsökte katten oss. Det är en tamkatt men verkar ha haft det svårt en tid."




Införd
170604
Kontakta
Ulla
Tfn 0709-653840
Ort Vejbystrand
Upphittad katt
Upphittad katt i Vejbystrand v.22 2017, så här skriver upphittaren: "Den senaste veckan har jag haft en mager katt på tomten. Den får mat och tar sig in i mitt hus vilket inte uppskattas av mina tre katter eller mig. Den är mycket skygg men jag har lyckats fota den när den äter. Jag har inte möjlighet att kolla ev id märkning då jag inte får gå i närheten av den."




Införd
170604
Kontakta
Malin
Mail nilam51@hotmail.com
Ort Kallinge
Upphittad katt
Upphittad katt i Kallinge 1/12-16, så här skriver upphittaren: "En grå liten honkatt har dykt upp hemma hos oss i kallinge. Hon är rädd och ängslig och kryper längs marken när hon springer iväg. När hon kom var hon väldigt mager. Nu har vi avmaskat henne och hon har ätit upp sig. Vi kan klappa henne men inte ta tag i henne då hon får panik. Hon är väldigt kelen och vill gärna vara inne och sova men blir rädd för plötsliga ljud och rörelser. Vi tror att hon måste haft ett hem tidigare."




Införd
170523
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Torsebro
Upphittad katt
Upphittad katt i Torsebro 1/5-17, så här skriver upphittaren: "Ganska liten och ganska tunn okastrerad hankatt. Mest vit, med olika grå nyanser på prickar på rygg, randig svans, ljusgrå öron, gul-orange ögon. Väldigt hungrig och skulle vilja kela. Sitter utanför dörren och vill in. Har egna katter och kan inte ta hand om denna med."

Vid kontakt, ange "170523 Torsebro"




Införd
170518
Kontakta
Agneta/KKS
Tfn 0709-851431
Ort Karlskrona
Upphittad katt
Upphittad katt på Gullaberg/Kungsmarken, så här skriver upphittaren: "Det är en liten tam honkatt som är tillgiven, utan någon märkning."


Införd
170509
Kontakta
Petra
Mail petra_juhlin@hotmail.com
Ort Malmö
Upphittad katt
Upphittad katt 7/5-17 på Norra skolgatan i Malmö, så här skriver upphittaren: "Har hittat denna katt i en trappuppgång. Katten är vänlig och verkar vara van vid människor. Men när jag försökte undersöka lite noggrannare kön osv så fräste den. Kan inte hitta varken ID- eller öronmärkning men svårt att säga. Röd och vit med lite spräckligt runt nosen. Rätt tjock runt buken. Känns spontant som en kastrerad hankatt som är van att vara inomhus."


Införd
170509
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Malmö
Upphittad katt
Upphittad katt 2/5-17 på Serenadgatan i Malmö, så här skriver upphittaren: "Grå katt med vita strumpor och vitt på bröstet. Katten är uppenbart en tamkatt. Ser ut att må bra och är väldigt tillgiven och kontaktsökande. Kan ni hjälpa till att hitta ägaren? Det ser ut att vara en hankatt. Han var väldigt hungrig och törstig och har så klart fått mat och vatten hos oss. Han bor i vårt badrum just nu eftersom vår katt inte alls tycker om andra katter."

Vid kontakt, ange "170509 Grå katt Malmö"


Införd
170425
Kontakta
Karin
Tfn 0702-687060
Ort Oxie
Upphittad katt
Upphittad katt 20/3-17 i Krumby, mellan Arrie och Käglinge, så här skriver upphittaren: "Liten grå/svart/brunrandig hankatt utan id-märkning. Okastrerad. Mycket tam och tillgiven. Troligtvis kattunge från i höstas. Extremt undernärd vid upphittandet."


Införd
170410
Kontakta
Elinore
Mail Elinore.m.axelsson@outlook.com
Ort Karlskrona
Upphittad katt
Upphittad katt 8/4-17 på Hantverkaregatan i Karlskrona, så här skriver upphittaren: "En svart liten honkatt ca 2-3 månader. Väldigt tam."


Införd
170410
Kontakta
Diana
Tfn 0707-166820
Ort Malmö
Upphittad katt
Upphittad katt i Malmö, hästhagen/ borgarskolan 8/4-17, så här skriver upphittaren: "Id märkt, sökt i register utan träff. Grå med halv vit nos och näsa, vita tassar och mage. Tillgiven och kelig. Verkar trygg. Gissar att den är under 1 år..fin päls och ser frisk ut.."


Införd
170410
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Ronneby
Upphittad katt
Upphittad katt 1/1-17 i Lugnet i Ronneby, så här skriver upphittaren: "Brunrandig honkatt. Har bott i ett hål i en stengrund hela vintern enligt min granne. Ser ut att föda ungar när som helst. Väldigt skygg och försvinner så fort man går ut på tomten. När jag fick klart för mig för ca två veckor sedan att det inte var grannens katt började jag sätta ut mat till den eftersom den försöker ta småfåglarna i trädgården och troligtvis behöver extra mat till ungarna. Ska försöka ta ett foto genom fönstret, men om man tittar på henne springer hon iväg. Vet inte hur man ska kunna fånga in henne."

Vid kontakt, ange "170410 Ronneby"



Införd
170331
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Ystad
Upphittad katt
Upphittad katt 28/3-17, håller till vid Amalielunds gård mellan Sjöbo och Ystad, så här skriver upphittaren: "Vit och grårandig honkatt. Kan vara dräktig. Kontaktsökande, men lite försiktig. Har funnits på platsen i någon månad."

Vid kontakt, ange "170331 Ystad"



Införd
170312
Kontakta
Birgitta Carlsson/KKS
Mail birgitta@kks.nu
Ort Johannishus
Upphittad katt


OBS! Uppdatering 31/3-17:
Katten har blivit placerad i ett hem och kommer att stanna där om inte ägaren hör av sig.


Upphittad katt i Johannishus 10/3-17, så här skriver upphittaren: "Svart, långhårig, hona. Chipmärkt men tyvärr inte registrerad. Ej örontatuerad."


Införd
170327
Kontakta
Kristina
Tfn 0768-699777
Ort Sölvesborg
Upphittad katt
Upphittad katt i Sölvesborg 23/3-17, så här skriver upphittaren: "Det är en honkatt. Osäker på rasen men liknar en skölpadekatt i pälsen eller så är det en bondkatt. Den är ca 1/2 år, rädd för höga ljud och bilar. Kelen av sig. (Det är bara ägaren som får katten annars behåller jag den. Var vänlig visa kort på katten eller något annat bevis som styrker att ni är ägaren.)"


Införd
170320
Kontakta
Maria
Tfn 0701-158668
Ort Sölvesborg
Upphittad katt
Upphittad katt i Sölvesborg, hjortakroken 16/3-17, så här skriver upphittaren: "Okastrerad, inget halsband, inget chip. Skygg och stora tovor i pälsen. Även flera sår i ansiktet."


Införd
170220
Kontakta
Johanna
Mail johannaloong@yahoo.se
Ort Stenkullen
Upphittad katt
Upphittad katt i Stenkullen, i Lerums kommun 17/2-17, så här skriver upphittaren: "Honkatt, vit med stora svarta fläckar och gula ögon. Svart svans. Har ett chipnummer men hittar inget namn kopplat till numret."


Införd
170220
Kontakta
Elisabeth
Mail elisabeth.farsnas@gmail.com
Ort Lund
Upphittad katt
Upphittad katt i Lund, St hans backar 18/2-17, så här skriver upphittaren: "Ingen öronmärkning, helvit, saknar svans, blå ögon."


Införd
170216
Kontakta
Emilie
Tfn 0768-083371
Ort Svalöv
Upphittad katt
Upphittad katt i Svalöv, 1/7-16, så här skriver upphittaren: "En mycket sällskaplig och kelen hankatt. Okastrerad och är inte id-märkt. Har setts i Svalöv i alla fall ett halvår."




Införd
170216
Kontakta
Hannah
Mail fazzgreykatt@gmail.com
Ort Eslöv
Upphittad katt
Upphittad katt i Eslöv, nära Boijertz bageri 30/1-17, så här skriver upphittaren: "Grått kort hår, vita strumpor på alla fyra tassar, vita märken på bröstet, magen och näsan. Guldiga ögon. Kan vara under ett år ungefär. Ingen ID- Chip. Mycket trevlig och fin katt."




Införd
170206
Kontakta
My
Mail Mystalring@hotmail.se
Ort Kristianstad
Upphittad katt
Upphittad katt i Näsby 24/1-17, så här skriver upphittaren: "Mörk spräcklig, vad jag tror är en honkatt. Väldigt tillgiven, god aptit. Har dock ingen möjlighet att behålla den själv. Har fått sova inne då den inte vill gå ut."




Införd
170125
Kontakta
KKS Webmaster
Mail upphittade@kks.nu
Ort Marieholm
Upphittad katt
Upphittad katt runt ICA-parkeringen i Marieholm 1/11-16, så här skriver upphittaren: "Vilsen, skygg hitte-katt. Svart, långhårig, yvig svans, troligen skada på ena örat, ser ut som att en bit av örat är borta. Vet inte mer om denna katt, kommer med jämna mellanrum till min uteplats, och jag ger den då mat. Har svårt att närma mej katten."

Vid kontakt, glöm inte att ange "170125, Marieholm"



Införd
170117
Kontakta
Marie
Mail marie_gudmundsson@telia.com
Ort Tormestorp
Upphittad katt
Upphittad katt i Tormestorp, Björkviken 10/1-17, så här skriver upphittaren: "Hankatt, ingen öronmärkning. Lite rädd utomhus men väldigt pratsam och kylen inne på altanen. Svårt att se om den är kastrerad."



Införd
170106
Kontakta
Agneta
Mail agnetaadholmodman@hotmail.com
Ort Lyckeby
Upphittad katt
Upphittad katt i Lyckeby 4/1-17, så här skriver upphittaren: "Denna katten håller till på Ringövägen i Lyckeby (Karlskrona). Den är skygg och jag har därför inte kunnat kolla varken kön eller ev märkning. Katten sitter och äter av fågelmaten. Om ingen ägare ger sig tillkänna så söks ett nytt kärleksfullt hem till kissen."


Införd
170102
Kontakta
Tina
Mail tina.m.andersson@telia.com
Ort Eslöv
Upphittad katt
Upphittad katt i Eslöv 27/12-16, så här skriver upphittaren: "Ingen id märkning"

« Tillbaka