TRANSPORTHJÄLP FÖR KKS

Många kattälskare finns inom KKS, som på olika sätt drar sitt strå till stacken för att rädda livet på katter.

Detta arbete inkluderar allt från administration, registrering av ärenden, adressregister, bokföring m m, och telefonsamtal (många!) till arbetet på fältet med att fånga in förvildade katter. Steget däremellan är de personer ni oftast kommer i kontakt med, om ni vill skaffa katt eller lämna katt. Det är förmedlarna i KKS.

Ytterligare ett viktigt område för att katthjälpen ska fungera är aktiva som kan hjälpa till med transporter. Transporter kan gälla till och från veterinär, från upphittaren till stödhemmet, mellan olika hem etc. Detta gäller över hela södra och mellersta Sverige. KKS har stödhem och permanenta hem över stora delar av landet från Ystad i söder till Uppsala/Gävle i norr. Några enstaka katter finns placerade ännu längre norrut! Alla transporter sker nästan uteslutande ideellt.

Vi söker intresserade med körkort och bil, som kan hjälpa KKS att framöver transportera katter. Fyll i nedanstående formulär så kontaktas du när KKS är i behov med hjälp av transport i just din region.

Viktig information!
Längst ner i detta formulär får du välja om du vill godkänna att din adress sparas i vårt adressregister eller inte. Anledningen till att detta görs är för att vi ska kunna skicka ut KKS-bladet per post till dig 1-2 gånger om året. Men även om du inte vill att dina adressuppgifter sparas måste du ändå fylla i alla obligatoriska fält.

Information om KKS-bladet »

Fält märkta med * är obligatoriska.

Till anmälningsformuläret för Transporthjälp »


« Tillbaka