FOTOGRAFERINGSHJÄLP FÖR KKS-KATTER

Många kattälskare finns inom KKS, som på olika sätt drar sitt strå till stacken för att rädda livet på katter.

Detta arbete inkluderar allt från administration, registrering av ärenden, adressregister, bokföring m m, och telefonsamtal (många!) till arbetet på fältet med att fånga in förvildade katter. Steget däremellan är de personer ni oftast kommer i kontakt med, om ni vill skaffa katt eller lämna katt. Det är förmedlarna i KKS.

Ytterligare ett viktigt område för att katthjälpen ska fungera är att våra anmälda katter snarast möjligt kommer upp på hemsidan och får en chans att komma till nytt hem, för som det heter "En bild säger mer än tusen ord".

Detta gäller över hela södra och mellersta Sverige. KKS har katter utplacerade i stödhem och permanenta hem över stora delar av landet från Ystad i söder till Uppsala/Gävle i norr. Några enstaka katter finns placerade ännu längre norrut! Av denna anledning behövs just din hjälp att vid behov kunna fotografera våra utplacerade katter.

Vi söker främst intresserade med digitalkamera, som kan hjälpa KKS med fotograferingshjälp men vid behov är även du med "vanlig" kamera välkommen med ditt intresse.

Fyll i formuläret, som du når via länken här nedan, så kontaktas du när KKS är i behov med hjälp av fotografering i just din region.

Viktig information!
Längst ner i formuläret får du välja om du vill godkänna att din adress sparas i vårt adressregister eller inte. Anledningen till att detta görs är för att vi ska kunna skicka ut KKS-bladet per post till dig 1-2 gånger om året. Men även om du inte vill att dina adressuppgifter sparas måste du ändå fylla i alla obligatoriska fält.

Information om KKS-bladet »

Fält märkta med * är obligatoriska.

Till anmälningsformuläret för Fotograferingshjälp »


« Tillbaka