LEDIGA ADMINISTRATIVA UPPDRAG INOM KKS


Vill du arbeta ideellt i en förening som brinner för att hjälpa katter i nöd har du kommit alldeles rätt!

Du som vill hjälpa till, men av olika anledningar inte kan ta in katter, kan ändå göra en betydande insats. Det finns mycket administrativt arbete som måste göras inom föreningen.

KKS Facebook sida
Intresserad av att ideellt samla in pengar till KKS samt göra reklam för vår webbutik? KKS har insamlingar på Facebook både genom inlägg och insamlingar.
I uppdraget ingår även att göra reklam för varorna i vår webbutik.
Detta för att försöka få in tillräckligt med pengar för betalning av foder, veterinärvård etc för de katter som vi hjälper.

Önskvärda kunskaper hos Dig:

  • Vara strukturerad och noggrann.
  • Kunna uttrycka dig väl i skrift för formuleringar och stavningskontroll.

Intresserad? Kontakta Ann-Margaret, ange dina kontaktuppgifter (ange ett vanligt telefonnummer), berätta lite om dig själv och varför du tror att du passar till detta uppdrag så tar Ann-Margaret sedan kontakt med dig.

KKS hemsida
Intresserad av HTML-kodning på din fritid? Vår hemsida är omfattande och växer hela tiden, nu behöver vi bli fler uppdaterare.
Arbetet med hemsidan innebär regelbundna (minst 1 g/vecka) uppdateringar av text och bilder.

Önskvärda kunskaper hos Dig:

  • Kunskaper i HTML och CSS
  • Kunna beskära bilder och förminska dem för webben. Bearbeta foton som är för mörka, ljusa etc.
  • Kunna hantera FTP-program (för överföring av filer och bilder), bildbehandlingsprogram (för redigering av bilder) och editeringsprogram (för redigering av HTML-sidorna).
  • Vara strukturerad och noggrann.
  • Kunna uttrycka dig väl i skrift för omformuleringar och stavningskontroll.

Intresserad? Kontakta Ann-Margaret, ange dina kontaktuppgifter (ange ett vanligt telefonnummer), berätta lite om dig själv och varför du tror att du passar till detta uppdrag så tar Ann-Margaret sedan kontakt med dig.

KKS Malmö
KKS Malmö behöver fler aktiva som kan hjälpa till med att få in mer pengar och fler stöd- och permanenta hem till de kattärenden som redan finns i verksamheten. Det kan vara allt från att köra katter till/från veterinär (kräver tillgång till bil), arrangera loppis (kräver tillgång till bil), stå på stan med insamlingsbössa eller sälja almanackor på stan under hösten fram till jul. Om du som är intresserad av att hjälpa till har några nya idéer om hur KKS Malmö kan få in mer pengar och kan vara med och realisera dessa så är det ytterst tacksamt!

Intresserad? Kontakta malmo@kks.nu, ange dina kontaktuppgifter (ange gärna ett vanligt telefonnummer), berätta lite om dig själv och hur du kan hjälpa till så tar KKS Malmö sedan kontakt med dig.

Observera!
Allt KKS arbete sker helt ideellt och ingen ersättning utgår. Vår belöning består i att katters liv räddas och att de kan få goda hem genom vår hjälp! Notera också att vi söker dig som kan jobba i vår verksamhet under en längre period.

Välkommen med din intresseanmälan!

« Tillbaka